Експерти поки не бачать загрози зриву виборів у чотирьох об’єднаних громадах Чернівецької області

10.10.2017 13:00   Джерело: buknews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Активісти Чернівецької облорганізації КВУ здійснили візити до Острицької, Магальської, Маївської сільських та Кіцманської міської виборчих комісій, - пише buknews.

Під час візитів вияснилось, що всі територіальні комісії розпочали роботу згідно закону, фактів проведення засідань без кворуму не виявлено. В комісіях запевнили, що проблем з реєстрацією кандидатів та списків кандидатів не було. Підстав для відмови у реєстрації не виникало.

У всіх сільських округах (трьох рад), на окрузі є хоча б по одному кандидату. До Кіцманської міської ради кандидатів висунули десять політичних партій, з яких чотири повністю не покрили всі округи кандидатами.

Серед цікавих фактів: Мамаївська сільська виборча комісія розташована у Лужанській селищній раді. До складу Мамаївської ОТГ увійшли село Мамаївці та селище Лужани. Герцаївська районна виборча комісія переїхала до Остриці і працює в сусідньому кабінеті із Острицькою сільською виборчою комісією - пише Прес-служба КВУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews