На Буковині вчителі знову складають ЗНО

13.11.2017 14:05   Джерело: 0372
Опубліковано : Буковинський Новинар

Тестування для вчителів стали виїзними. Цього року їх не проводитимуть для вчителів, що проходять курси підвищення кваліфікації в інституті післядипломної освіти. На ЗНО добровільно реєструються всі охочі, - пише 0372

Вже минулого тижня майже 40 вчителів з Новоселицького району склали ЗНО.

- Ніхто й нікого до складання тестувань не примушував, - наголошує Сергій Анатолійович, методист відділу освіти Новоселицької РДА. – Вчителі добровільно попередньо зареєструвалися на складання тестів. Більше того, під час написання завдань вони перебували в аудиторії без представників відділу освіти. Все робилося для того, щоби результати були абсолютно анонімними.

"Зараз ті, що складали тестування, хваляться в соцмережах і перед колегами своїми результатами, – зауважує Сергій Анатолійович. – Варто розуміти, що це не примусове явище, а лише спосіб перевірити свій рівень та працювати над вдосконаленням професійної майстерності".

Тестування для вчителів проводитимуть з усіх предметів. Та для цього потрібно набрати групи вчителів для написання тестів – не менше 15 осіб із одного предмета, пише molbuk.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0372