У Чернівцях через слизьку дорогу перекинувся бетонозмішувач (Фото)

20.12.2017 21:03   Джерело: Буковина
Опубліковано : Буковинський Новинар

Аварія сталася на вулиці Зеленій. Вантажівка рухалася у напрямку вулиці Калинівської. На спуску після крутого повороту її занесло, - пише Буковина

В 11-ій ранку частину вулиці Зелена перекрили інспектори патрульної поліції. У кількастах метрах далі перекинувся бетонозмішувач.

АЛЬОНА СИНИЦЯ-ЦИБУЛЯК, ІНСПЕКТОР ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ М. ЧЕРНІВЦІ:«Бетонозмішувач був порожнім, без бетону. Тому проїжджа частина не забруднена. Водій здоровий, без тілесних ушкоджень. Не врахував дорожньої обстановки, погодних умов, відповідно не впорався із керуванням і допустив перевертання власного транспортного засобу»

На місці аварії – водій та механік. Чоловіки розповідають, перекидання вантажівки можна було б уникнути.

ДМИТРО, МЕХАНІК: «Якщо би було хоча би трохи підсипано, можливо, він би зупинив машину. А так тут не було можливості такої, щоб цю машину зупинити. Або бити машину з пасажирами легкову, або старатися десь машину зупинити».

СТЕПАН, ВОДІЙ БЕТОНОЗМІШУВАЧА: «Його почало носити, і мене почало носити. І я, щоб не бити його, втік управо. І я виїхав на берег. Став, вийшов подивився, спитав, чи нема нічого? Я кажу, що все нормально. Побачив, що живий і поїхав».

ОЛЕКСАНДР ХМЕЛЬ, ЖУРНАЛІСТ: «Для того, щоб підняти бетонозмішувач з проїжджої частини, водій викликав підйомний кран».

У найближчі кілька днів синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Поліція звертається до водіїв бути уважними на дорогах.

АЛЬОНА СИНИЦЯ-ЦИБУЛЯК, ІНСПЕКТОР ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ М. ЧЕРНІВЦІ:«По-перше – знизити швидкість обов’язково в місті і за містом. Вмикати габарити, бути уважними до пішоходів. Також пішоходам треба бути уважними, тому що їх реально не видно»

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковина