У поліції повідомили, де у Чернівцях найчастіше трапляються ДТП

27.12.2017 22:33   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

У Чернівцях упродовж 2017 року сталося 1524 дорожньо-транспортні пригоди. В основному, вони були зосереджені на головних вулицях міста, - пише Молодий буковинець.

Про це вчора на прес-конференції в управлінні поліції повідомив заступник начальника відомства Павло Семенюк, пише molbuk.ua

Він повідомив, що найчастіше ДТП трапляються по суботах з 12.00 по 18.00, а ці аварії найчастіше траплялися на таких вулицях: Калинівській, Хотинській, Героїв Майдану, проспекті Незалежності, Винниченка, Руській, Головній, на Центральній площі, Гагаріна, Південно-Кільцевій, Небесної Сотні. 

Також правоохоронець назвав найбільш небезпечні перехрестя: Руська - Винниченка, Руська - Московської Олімпіади, Головна - Південно-Кільцева, Головна - Проспект Незалежності, Головна - Садова, Головна - Комарова, Комарова - Небесної Сотні, Комарова - Героїв Майдану, Південно-Кільцева - Воробкевича, Героїв Майдану - Проспект Незалежності, Героїв Майдану - Каспрука, Героїв Майдану - Щербанюка. 

"Найпоширеніші причини дорожньо-транспортних пригод - це порушення правил маневрування, недотримання дистанції та перевищення безпечної швидкості", - сказав поліцейський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець