«Чернівціводоканал» шукає працівників на різні вакансії

10.01.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Комунальне підприємство «Чернівціводоканал» шукає робітників на понад 40 вакансій. Про це йдеться в оголошенні підприємства, яке оприлюднила прес-служба водоканалу, пише molbuk.ua

Зазначається, що підприємству потрібні слюсарі-сантехніки (30 вакансій), яким обіцяють посадовий оклад від 4638 до 6458 гривень, електромонтери (6 вакансій) із посадовим окладом від 4638 до 6458 гривень (спеціальна освіта, досвід, наявність допуску), електрогазозварник (6 посад) - посадовий оклад від 6500 гривень (спеціальна освіта та досвід роботи). 

На підприємстві також є вакансії пробовідбірника, мулярів, машиністів екскаватора, токаря, водіїв, оператора хлораторних установок насосної станції "Рогізна" та лаборанта хімічного аналізу 4 розряду.

Детальніше про вакансії можна дізнатися на сайті КП "Чернівціводоканал" за посиланням: http://vodokanal.cv.ua/vakanciji або за адресою: вулиця Комунальників, 5, м. Чернівці, телефон (0372) 54-75-49. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews