У Головному управлінні фіскальної служби Чернівецької області вибухнула граната (Відео)

11.01.2018 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

10 січня  близько 15 години в Головному управлінні фіскальної служби Чернівецької області стався вибух.

За попередньою інформацією, здетонувала граната  на третьому поверсі у кабінеті податкової поліції. В момент вибуху в приміщенні перебували троє людей – двоє чоловіків та одна жінка. Як відомо, потерпілих доправили до лікарні. В одного з них - рвана рана обличчя.

Правоохоронці поки не надають журналістам жодної конкретної інформації, мотивуючи це проведенням слідчих дій. Працівників податкової спершу евакуювали з приміщення, а згодом – впустили до службових кабінетів. Тим часом, усередині приміщення фіскальної служби області працювали кінологи, вибухотехніки, поліція та СБУ, працівники ДСНС і прокуратури.

Згодом, коментарі надали в Чернівецькій поліції:

«За попередньою інформацією, постраждало двоє осіб. Потерпілих госпіталізовано до лікарні. На місці працює поліція. Близько 15 години 10 січня до поліції надійшло повідомлення про вибух на третьому поверсі обласного Управління Державної фіскальної служби по вулиці Героїв Майдану у Чернівцях. На місце події одразу виїхали слідчо-оперативні групи Шевченківського відділення поліції, Головного управління Нацполіції області, працівники вибухотехнічного відділу та кінологічної служби поліції. З будівлі було евакуйовано працівників і відвідувачів установи. На даний час проводяться першочергові розшуково-слідчі дії, правоохоронці встановлюють обставини та причини вибуху. Більш детальну інформацію буде повідомлено згодом». 

За матерілами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

Відео: http://acc.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews