Проїзд у маршрутках Буковини може подорожчати

12.01.2018 07:37   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З 1 січня 2018 року тариф на проїзд буде збільшений! - Такі оголошення  почали з’являтися у маршрутках, які перевозять буковинців у межах області.

Причиною цього вказують подорожчання паливно-мастильних матеріалів та збільшення мінімальної зарплатні.

Такі розмови справді ведуться, підтвердили у обласній адміністрації. Як пояснив начальник управління інфраструктури Чернівецької ОДА Володимир Трепко, з набуттям чинності  постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2015 №240 державні адміністрації позбавлені повноважень щодо регулювання тарифів у галузі автомобільного транспорту.

Перевізники, які працюють на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, встановлюють ціну на проїзд згідно власних розрахунків без погодження з замовником перевезень. Поки перевізники говорять про підняття ціни на 15-20%. Але остаточної ціни не називають. нагадаємо, востаннє ціну на проїзд у маршрутках піднімали рік тому, у січні 2017 року.

За матеріалами http://acc.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews