6600 літрів спирту вилучили в Чернівецькій області

13.01.2018 20:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Чернівеччині вилучили 6600 літрів спирту. Про це повідомляє перший заступник начальника Головного управління ДФС у Чернівецькій області полковник податкової міліції Сергій Гакман.

В рамках проведення операції «Акциз-2018» податкові міліціонери попередили незаконне транспортування великої партії спирту невідомого походження.

На околиці м. Новодністровськ, Чернівецької області, працівниками оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернівецькій області спільно з працівниками УСБУ у Чернівецькій було зупинено транспортний засіб марки «Івеко». В ході огляду даного авто було виявлено 30 бочок об’ємом 220 літрів кожна, заповнених рідиною з характерним запахом спирту. Про цьому у водія, громадянина України, були відсутні будь-які документи на вантаж.

Всього вилучено 6600 літрів рідини, орієнтовною вартістю понад 1,6 млн гривень - інформує прес - служба Головного управління ДФС у Чернівецькій області.

За матеріалами http://www.chas.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews