Гральні заклади окупували Буковину

14.01.2018 07:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівеччину заполонили різного штибу гральні заклади, котрі заборонені в Україні. За короткий час увесь обласний центр Буковини перетворився у суцільні клуби гри в лотерею -  повиростали приміщення з броньованими дверима і гральними автоматами.

Про це пише http://www.chas.cv.ua 

Яскраві блакитні реклами закликають «Грати тут», музика всередині створює атмосферу, яка сприяє швидкому спустошенню мізків та гаманців. Тільки за приблизними підрахунками, у Чернівцях сьогодні відкрито 72 гральних заклади (без Садгори). Куди дивиться поліція, прокуратура, СБУ?

Не відаємо і не можемо знати. Бо без їхньої участі, без їхніх дозволів та «кришування» такий бізнес неможливий.
Що й говорити, коли довкола мерії, облради та ОДА розмістили десятки таких гральних закладів.  А у так звані лото чи в карти, чи в казино нині можуть грати уже у кабінетах прокурорів та есбеушників. У поліції такі лото знаходяться у задньому проході. На вулиці Поштовій.

Хіба ніхто з них не бачить, що діється?! Не вірю!

Бачать. Знають. Розуміють і… мовчать. Невже у долі?! Цього я вже не знаю. Але маю право мати підозру. Бо інакше не було б такого засилля сяк-так прихованих гральних автоматів та гральних закладів.

Біля вулиці Ентузіастів є базар. Так на ньому сьогодні діє 14 пунктів, де грають в азартні ігри.

За матеріалами http://www.chas.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews