Хто прибиратиме вулицю у Чернівцях?

16.01.2018 08:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Тендер із закупівлею послуг з утримання пішохідної вулиці Ольги Кобилянської оголосив Департамент житлово-комунального господарства міськради Чернівців. 

Як зазначається в онлайн-системі державних закупівель ProZorro, очікувана вартість послуг складає 1 млн 254 тис грн.

До комплексу робіт, які повинен буде виконати переможець тендеру, входить, зокрема, прибирання вулиці (в тому числі щоденне прибирання вулиці та арочних під’їздів з 6.00 до 22.00), щоденне чищення урн від сміття, щоденне очищення попільничок, миття урн (двічі на тиждень), доглядання за туями в горщиках та квітами у квіткових гірках, щоденне очищення лунок під чавунними решітками, фарбування чавунних решіток (двічі на рік), рихлення при стовбурових лунок біля кленів (тричі на рік), ремонт і фарбування лавок (двічі на рік), миття карети (влітку двічі в тиждень, взимку – змітання снігу), очищення тротуарів та лотків від снігу та посипання сіллю, навантаження снігу на автотранспорт.

Нагадаємо, тендер був оголошений 28 грудня 2017 року, аукціон запланований на 16 січня 2018 року. Переможець тендеру повинен буде виконувати вказані роботи на вулиці О. Кобилянської до кінця 2018 року.

За матеріалами molbuk.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua