У Чернівцях 29 мільйонів гривень віддали через ProZorro

18.01.2018 07:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях комунальне підприємство «Чернівецьке міське комунальне підрядне шляхово-експлуатаційне підприємство» виграло тендер на утримання вулично-шляхової мережі міста на загальну суму 29 млн 329 тис грн.

Про це йдеться у протоколі розгляду тендерних пропозицій, який сьогодні був оприлюднений в онлайн-сервісі державних закупівель ProZorro.

На участь у тендері подалися два підприємства: «Чернівецьке міське комунальне підрядне шляхово-експлуатаційне підприємство», яке запропонувало виконання вказаних робіт за 29,3 млн грн, а також державне підприємство «Чернівецький облавтодор», яке вказало суму 29 млн 510 тис грн.

Тендерний комітет під час сьогоднішнього засідання визначив переможцем закупівлі «МіськШЕП», зазначивши, що його пропозиція відповідає нормам тендерної документації, кваліфікаційним критеріям та вимогам законодавства.

Згідно з умовами тендеру, підприємство-переможець зобов’язане займатися прибиранням вулиць Чернівців, миттям вулиць, засипкою доріг гравієм, очищенням доріг від снігу, технічним обслуговуванням і ремонтом дорожніх знаків та світлофорів, нанесенням і відновленням дорожньої розмітки та ін.

За матерілами http://times.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews