Керівником апарату обласної державної адміністрації призначили Олега Стецевича

18.01.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Апарат Чернівецької обласної державної адміністрації відтепер має нового керівника.

З набранням чинності 15 листопада 2017 року Законом України від 9 листопада 2017 року № 2190-VІІІ «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих питань проходження державної служби», яким внесено зміни до Закону України «Про державну службу», на голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників не поширюється дія Закону України «Про державну службу» (втрачають статус держслужбовця).

У зв’язку з цим розпорядженням обласної державної адміністрації від 14 грудня 2017 р. № 1179-р «Про внесення змін до структури апарату обласної державної адміністрації» із штатного розпису апарату обласної державної адміністрації виведено посаду заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації та введено посади заступника голови обласної державної адміністрації та керівника апарату обласної державної адміністрації.

Розпорядженням обласної державної адміністрації від 15 січня 2018 року № 6-ОС Стецевича Олега Івановича звільнено в порядку переведення з посади заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації та призначено на посаду керівника апарату обласної державної адміністрації. Згідно з чинним законодавством на керівника апарату місцевої державної адміністрації покладаються обов’язки керівника державної служби в апараті відповідної адміністрації та її структурних підрозділах (крім структурних підрозділів зі статусом юридичних осіб публічного права). Посада заступника голови обласної державної наразі залишається вакантною.

За матеріалами Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews