В зону АТО передали гостинці від буковинських лісівників (Фото)

19.01.2018 22:51   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

популярне


Гостинці та теплі речі для воїнів – учасників антитерористичної операції, які захищають територіальну цілісність та незалежність України на Сході, передали буковинські лісівники.

«Усі держлісгоспи області, усі лісництва беруть участь у цій благодійній акції з передачі необхідних речей і продуктів нашим воїнам, – розповів начальник відділу лісового господарства та мисливства Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Пилип’юк. –  Зібрали мед, трав’яні чаї, м’ясні та овочеві закрутки, різні продуктові набори. Прагнемо, щоб хлопці також могли відсвяткувати Хрещення Господнє за гарним святковим столом, наскільки це можливо в тих важких умовах. Передаємо також теплий одяг, який зараз особливо буде їм у нагоді».

«Ми не їдемо тилами, зібрані лісівниками гостинці веземо прямо на передову, – зазначив волонтер Василь Назарко, який з перших днів військової агресії на Сході України долає з ось такими передачами сотні кілометрів у зону бойових дій. – Знаємо, що нас дуже чекають наші українські воїни. Вони дякують за гостинці. Але найбільша їм радість і втіха від уваги і щирих святкових привітань».

«Щотижня у ці Новорічно-Різдвяні свята ми відправляємо до хлопців на передову машини з подарунками від благодійників, серед яких завжди зголошуються бути лісівники області, – волонтер Володимир Дорош. – Наші захисники там виконують свій обов’язок перед Україною. А ми мусимо виконати свій обов’язок перед ними». 

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews