Чернівецька вулиця не дожила до кінця гарантійного терміну (Фото)

20.01.2018 09:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівцях відремонтована вулиця почала пошкоджуватися під час гарантійного терміну. Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу міської ради.

Бетонне покриття було зруйноване в процесі гарантійного терміну експлуатації дороги Департамент житлово-комунального господарства запрошує директора ТзОВ «Алтай Буд-Інвест» Андрія Цимбалюка 24 січня о 12.00 на вулицю Жасмінну (район каплички біля готелю «Прем’єр Клуб»), де комісія визначатиме площу пошкодженого бетонного покриття дороги, облаштованого за кошти міського бюджету відповідно до договору №352 від 02.10.2013 року. 

Вартість виконаних робіт становила понад 966 тис. грн. Бетонне покриття було зруйноване в процесі гарантійного терміну експлуатації дороги. За результатами роботи комісії буде складено дефектний акт, згідно якого буде визначено суму завданих збитків громаді Чернівців. 

У разі неможливості особисто взяти участь у роботі комісії, директора ТзОВ «Алтай Буд-Інвест» просять делегувати довірену особу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews