На честь 100-річчя вшанування Героїв Крут Чернівці відвідають автори фільму «Кіборги»

21.01.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

29 січня в Чернівцях на честь 100-річчя Героїв Крут відновлять показ фільму «Кіборги» за участі авторів та акторів. З такою ініціативою виступили місцеві «свободівці». Показ відбудеться о 14:00 в приміщенні «Кінопалацу «Чернівці».

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу "Свободи".

«29 січня виповниться 100 років, як українці стримали наступ ворога на Київ, проявивши жертовність і героїзм заради Незалежності України. Тоді холодного січневого дня 1918 року в нерівному бою проти переважаючих сил більшовиків виступили зовсім юні, але нескорені захисники своєї Батьківщини. Захист України при теперішній московсько-українській війні тісно переплітається з боротьбою за Україну великої кількості героїв впродовж всього 20-го століття», - йдеться у повідомленні прес-служби обласного осередку партії. 

Наприкінці минулого року «Кіборгів» вже демонстрували у кінопалаці «Чернівці», однак не всі чернівчани тоді змогли потрапити на перегляд цієї шедевральної кінострічки. Тому повномасштабний показ фільму вирішили відновити. 

Фільм «Кіборги», режисером якого став відомий актор Ахтем Сеітаблаєв, вийшов на великі екрани наприкінці минулого року. Безкоштовно його змогли переглянути учасники АТО та члени їхніх сімей у багатьох містах України. Картина стала рекордсменом із касових зборів серед усіх вітчизняних фільмів, зібравши лише за два дні показу понад 8 млн гривень. 

«Кіборги» - це не про війну, а про світ, який зароджується всередині війни. Головні герої, ризикуючи життям, завойовують свободу і майбутнє для своїх сімей і країни. Вони багато міркують про те, як все почалося, навіщо вони прийшли на фронт, як це змінило їхнє життя.

За матеріалами http://www.bukpravda.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews