На Чернівеччині дбають про автошляхи

23.01.2018 07:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

В рамках апаратної наради, яку 22 січня провів голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, начальник управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Олексій Гайдай проінформував про стан справ.

Наявна температура повітря +1-6 градусів буде зберігатися, за прогнозами, протягом наступної доби.

«Наразі в області працює 44 одиниці техніки, залучено 120 людей особового складу. Проїзд на автошляхах краю забезпечено в повному обсязі. Всі транспортні засоби працюють в звичайному режимі. Крім того, не було переривів у сполученні автобусного перевезення. Всі водії-шляховики, котрі мають угоди на перевезення пасажирів, вийшли на дороги відповідно до марштрутів, що є свідченням того, що проїзд забезпечено на належному рівні», - повідомив посадовець.

Область в повній мірі забезпечена паливно-мастильними матеріалами та посипковим матеріалом.

Під час наради Олександр Фищук доручив Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області спільно з районними державними адміністраціями та ОТГ забезпечити в оперативному режимі розчищення доріг.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews