Чернівецькі рятувальники взяли на буксир 11 автівок (Фото)

23.01.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині поблизу села Остриця рятувальники відбуксирували 11 вантажівок.  Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на прес-службу Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Внаслідок погіршення погодних умов, а саме посилення снігу, сьогодні у Чернівецькій області мали випадки ускладнення проїзду на окремих ділянках дороги. Для надання допомоги водіям автомобілів, котрі через опади не могли самостійно продовжити рух, було залучено пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС. 

На об’їзній дорозі міста Хотин рятувальники надали допомогу водію вантажного автомобіля, котрий не міг самостійно продовжити рух трасою. На об’їзній дорозі міста Чернівці, поблизу Остриці Герцаївського району, рятувальники за допомогою тягача підвищеної прохідності відбуксирували 11 вантажівок. Водії автомобілів не змогли проїхати на підйомній ділянці дорозі, внаслідок чого на певний час на місці події утворився затор. 

Бійці Служби порятунку допомогли їм подолати проблемну частину дороги, після цього рух транспорту був відновлений.

За матеріалами http://bukpravda.cv.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews