Чернівці: рятувальники пояснили, яких правил пожежної безпеки слід дотримуватись на ринку (Фото)

26.01.2018 21:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

26 січня працівники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС провели профілактично-роз’яснювальну роботу на території міського ринку «Головний».

Працівникам та відвідувачам базару рятувальники пояснювали основні правила пожежної безпеки, яких слід дотримуватися під час користування електрообігрівальними приладами у таких місцях масового перебування людей, як ринок.  

Оскільки для обігріву торгових контейнерів люди переважно використовують електрообігрівачі, вогнеборці наголосили продавцям про небезпеку експлуатації несправних електрообігрівальних приладів, саморобних обігрівачів. Працівники Управління пояснили, до чого може призвести перевантаження електромережі при одночасному ввімкненні великої кількості приладів, вказали на заборону розміщення обігрівачів у торгових контейнерах на недостатньо безпечній відстані від товару, на шляхах евакуації та в проходах між рядами.

У ході бесід рятувальники закликали працівників бути свідомими та відповідально ставитися до дотримання пожежних вимог, адже від цього залежить безпека як працівників, так і відвідувачів ринку.

Також під час інформаційно-роз’яснювальної роботи працівники Чернівецького міського відділу Управління роздали продавцям і перехожих інформаційні листівки на протипожежну тематику.

За матеріалами прес-служби Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews