У Чернівцях вартість проїзду поки-що зростати не буде

30.01.2018 08:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У міських маршрутках Чернівців вартість проїзду не зросте доти, доки перевізники не почнуть виконувати умови міської влади і не покращать якість обслуговування пасажирів. Про це на брифінгу 29 січня заявив Олексій Каспрук, пише https://molbuk.ua   

«Наразі ми не готові піднімати ціну на проїзд. Розуміємо, що тариф повинен бути економічно обґрунтований, розуміємо, що зросла ціна на бензин. Але після останнього підняття тарифу від перевізників ми не побачили змін, які стосуються якості обслуговування, та бажання співпрацювати з міською владою для покращення перевезення пасажирів у місті, - заявив Олексій Каспрук. – На сьогодні доступ до своїх GPS-трекерів, щоби ми могли контролювати кількість автобусів на маршруті, дотримання графіків руху тощо, нам надали менше половини перевізників. Частина категорично відмовляється це робити». 

«Якщо, згідно умов конкурсу, на маршруті має бути 6 автобусів – це один тариф, але якщо 4 автобуси – це зовсім інший тариф, - заявив міський голова. - Тому поки перевізники не виконуватимуть умов і не погодяться на систему штрафів за невиконання своїх зобов`язань, говорити про підвищення тарифу зарано».

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua