На Чернівеччині назвали переможців конкурсу «Учитель року-2018»

24.02.2018 07:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» триває підбиття підсумків та нагородження переможців обласного етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018».

Як зазначила директор Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА Оксана Палійчук, Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - це основний професійний конкурс для педагогів.

«У рамках цього етапу конкурсу у педагогічній майстерності зі свого фаху змагалися 60 учителів-конкурсантів у 5 номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура», «Учитель предметів духовно-морального спрямування».

Журі визначили переможців у кожній номінації, кажуть, все прозоро, протоколи оприлюднені, є й відеозапис.

У підсумку, вперше вчителі Чернівців здобули перемоги у 3 з 5 номінацій.

Відтак, 1 місце у номінації «Українська мова та література» здобула Фештрига Христина Мірчівна, учитель української мови та літератури ЗОШ №8 м. Чернівці, у номінації «Німецька мова» перемогла Козик Олена Іванівна, учитель німецької мови Чернівецької гімназії № 1 ім. Т. Г. Шевченка, 1 місце у номінації «Фізика» здобув Рейкало Дмитро Петрович, учитель фізики Киселицької ЗОШ І-ІІІ ступнів Путильського району, у номінації «Фізична культура» переміг Ніга Микола Миколайович, учитель фізичної культури ЗОШ № 25 м. Чернівці і у номінації «Учитель предметів духовно-морального спрямування» перемогу здобула Івасюк Марія Михайлівна, учитель основ християнської етики Лужанського закладу середньої освіти ім. В. Орелецького Кіцманського району.

Переможець конкурсу у кожній номінації протягом року отримуватиме по 1 тисячі гривень доплати до зарплати. Лауреати, які посіли друге та третє місця, отримають по 700 і 500 гривень щомісячно до заробітної плати відповідно.

За матеріалами www.vsemisto.info

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews