Голова Чернівецької ОДА їздив до Києва шукати «дах»?

13.03.2018 11:05   Джерело: Молодий буковинець
Опубліковано : Буковинський Новинар

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук заперечив інформацію, поширену місцевими ЗМІ про те, що він нібито їздив до Києва "шукати дах" після того, як правоохоронці провели обшуки на фірмах і в помешканнях родичів посадовця, - пише Молодий буковинець.

Про це голова ОДА заявив сьогодні в ефірі передачі "Акценти", яка вийшла в ефір на телеканалі ТВА, пише molbuk.ua

"По-перше, я нікуди не їздив. Це тільки писало одне видання, яке, напевне, щось хотіло спровокувати", - сказав посадовець.

Водночас він повідомив деталі обшуків, які проводились у його родичів.

"Дійсно, відбувалися такі події. Це проводились обшуки у моїх сватів - як на підприємствах, так і вдома. І були обшуки у моєї дочки. Результат, я думаю, вам уже відомий. Практично, те, що було написано і озвучувалося у ЗМІ - що вилучено масу документів. Практично, самі не знали, що шукали, і нічого не знайшли, що їм було цікаво. Взяли кілька документів, то вони будуть давати цьому оцінку", - додав Фищук.

Раніше місцева газета "Час" повідомила, що ввечері 7 березня, після того, як правоохоронці провели обшуки в родичів голови ОДА, Фищук відправився до Києва.

"Кажуть, що він там можливо захоче знайти високого покровителя, який би врятував його від того, що загрожує "сім"ї" у звязку з кримінальними провадженнями", - зазначалося у повідомленні видання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Молодий буковинець