У Чернівцях погодили проекти на суму 72 мільйони гривень

23.03.2018 08:09   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

22 березня заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець взяв участь у засіданні Міжвідомчої комісії з відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку.

Ці проекти можуть реалізовуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку під головуванням Віце-прем’єр-міністра України-Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Г. Зубка, що відбулось у Кабінеті Міністрів України.

За результатами розгляду поданих Чернівецької обласною державною адміністрацією проектів, прийнято рішення про включення до проекту розпорядження Кабінету Міністрів України  перехідних проектів з обсягом фінансування на 2018 рік в сумі 72,1 млн. грн., з них за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в сумі 64,6 млн. грн., співфінансування з місцевих бюджетів у сумі 7,5 млн. грн.

Виділене фінансування з державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з відповідних місцевих бюджетів забезпечить:

завершення робіт з будівництва школи І-ІІІ ст. на 650 уч. місць в   с. Рідківці Новоселицького району, акушерського корпусу в місті Хотині;

здійснення заходів з енергозбереження в Кадубовецькій ЗОШ, Кіцманській ЦРЛ та в обласній лікарні швидкої медичної допомоги;

проведення капітальних ремонтів обласної клінічної лікарні та Путильської ЦРЛ;

а також дозволить продовжити роботи з реконструкції туристичної мультифункціональної бази "Перлина гір" відповідно до запланованого графіку проведення робіт.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews