У Чернівцях в пологовому будинку за місяць померло шість немовлят?

27.03.2018 19:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Буковинський Новинар

В управлінні охорони здоров’я Чернівецької міської ради заперечили інформацію про смерть шістьох дітей упродовж місяця у міському пологовому будинку №1.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив начальник управління Ігор Незборецький.

"Це неправда, що у міському пологовому будинку №1 за місяць померло шестеро немовлят. У лікувальному закладі загалом за три місяці померло четверо дітей, і всі були недоношені. Загалом за рік у Чернівцях померло 17 немовлят", - зазначив посадовець.

Він також додав, що наразі перевіряють документи надання медичної допомоги дводенній дитині, яка померла. Він уточнив, що немовля померло у реанімації дитячої обласної лікарні. 

Нагадаємо, що у Чернівцях батьки новонародженої дитини звинувачують лікарів пологового будинку в бездіяльності, що призвела до смерті їхньої дитини. За інформацією ТСН, "це була вже шоста смерть маляти, що народилася в цьому пологовому лише за останній місяць".

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua