На Буковині патрулюють лісомисливське господарство (Фото)

28.03.2018 09:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У ДП «Путильське ЛГ», на виконання наказу Чернівецького обласного управління лісомисливського господарства від 5 березня 2018 року, приступила до роботи постійно діюча мобільна група оперативного реагування.

Оснащені необхідними технічними засобами, рейдові бригади, що входять до складу оперативної мобільної групи, здійснюють постійне патрулювання держлісфонду лісогосподарського підприємства.

«Наша мета – попередити, не допустити лісопорушень, а у разі виявлення незаконних рубок, браконьєрства, незаконного обігу деревини  – встановити осіб, що порушили лісове та мисливське законодавство, задокументувати факт та домогтися відшкодування нанесених державі збитків», – зазначив керівник оперативної групи, головний лісничий ДП «Путильське ЛГ» Михайло Юрбаш.

Нагадаємо, що держлісфонд Путильського лісгоспу знаходиться у гірській та високогірний місцевості. Його загальна площа становить 36,6 тис га.

За матеріалами прес-служби Чернівецького ОУЛМГ.

null
Фото прес-служби Чернівецького ОУЛМ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews