Чернівчанам стане зручніше отримувати закордонні паспорти

11.04.2018 21:06   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Як повідомили у Державній міграційній службі України, на її сайті запроваджено нову зручну форму звернення - https://dmsu.gov.ua/services/klopotannia.html

Такою формою можуть скористатися громадяни, які не отримали своєчасно закордонний паспорт через технічну неспроможність виробника персоналізувати закордонні паспорти в умовах підвищеного попиту.

Якщо строк видачі документа минув і паспорт не персоналізовано на Поліграфкомбінаті «Україна», міграційна служба направляє звернення підприємству-виробнику для подальшого розгляду. Міграційна служба нагадує, що будь-які пропозиції від будь-яких посередників щодо надання послуг з «прискорення» оформлення закордонних паспортів є незаконними. Інформацію про таких «посередників» міграційна служба передає до Нацполіції для подальшого реагування.

Від початку 2018 року в Україні було оформлено та виготовлено близько 1,4 млн. закордонних паспортів. Проте у черзі на персоналізацію на Поліграфкомбінаті «Україна» досі залишається близько 675 тисяч документів.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews