«Ні» антиукраїнським гастролерам оголосили на Буковині!

15.04.2018 08:43   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

На Буковині триває боротьба із сепаратизмом на антиукраїнським настроєм.

Проект рішення «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території міста Чернівців представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, які підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні» зареєстрували у Чернівецькій міськраді.

Як повідомляє molbuk.ua, автором цього проекту рішення є депутат Чернівецької міськради від фракції "Свобода" Андрій Ілюк.

У документі пропонується заборонити проведення концертів та інших розважальних заходів на території Чернівців представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, які "під час де-факто російсько-української війни підтримують агресію РФ, пропагують сепаратизм в Україні, завдають образи честі та гідності українському народу". Крім того, пропонується заборонити виступати у Чернівцях представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, які під час російсько-української війни проводять концерти й беруть участь в інших розважальних заходах на території анексованої Автономної Республіки Крим та тимчасово окупованих окремих районах Донецької і Луганської областей України.

Також пропонується заборонити у Чернівцях виступи артистів, які у період російсько-української війни проводять концерти й беруть участь в інших розважальних заходах на території Російської Федерації, при цьому відкрито не підтримуючи у будь-який спосіб проведення Антитерористичної операції.

Також у проекті рішення пропонується власникам стаціонарних сценічних майданчиків та іншим підприємствам, установам та організаціям враховувати пропозицію щодо заборони концертів вищевказаних артистів.

Проект рішення зареєстровано 13 квітня, його розгляд очікується на черговій сесії Чернівецької міськради 31 травня 2018 року.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua