Автобусний маршрут № 5-А очікують чернівчани після чергової сесії міської ради

16.04.2018 08:22   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Появу нового автобусного маршруту № 5-А, який курсуватиме від вулиці Південно-Кільцевої до головного корпусу ЧНУ через вулицю Воробкевича, анонсують у Чернівцях.

Відповідний проект рішення "Про розгляд електронної петиції № 76 гр. Білика А.О. щодо організації руху міського пасажирського транспорту по вулиці С.Воробкевича шляхом зміни одного з існуючих автобусних маршрутів" оприлюднено на сайті міськради, пише molbuk.ua

У проекті рішення депутатам пропонується підтримати вказану петицію. Також пропонується виготовити відповідні документи для відкриття нового автобусного маршруту № 5А "вул. Південно-Кільцева (кінцева зупинка тролейбусних маршрутів № 3А та № 6А – Чернівецький Національний Університет ім. Ю. Федьковича" через вулицю С. Воробкевича). 

Водночас пропонується організувати здійснення пробних рейсів для вивчення попиту та визначення необхідної кількості автобусів на новому маршруті для забезпечення потреб населення. 

Проект рішення планується розглянути на черговій сесії міської ради 31 травня 2018 року.

За матеріалами https://molbuk.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua