У «МРІЇ» стартувала посівна кампанія

16.04.2018 17:48   Джерело: CvNews
Опубліковано : Новини Буковини

Агрохолдинг «МРІЯ» приступив до посіву ярих культур під урожай 2018 року. Під час весняної посівної кампанії Агрохолдинг засіє 103,25 тис. га, що майже на 18 тис. га більше, ніж у минулому році. Цьогоріч посівна стартувала пізніше запланованих термінів у зв’язку із пізнім початком весни.

«Через погоду весняну посівну кампанію нам доведеться проводити у стислі терміни. Ми скоригували свої плани і спеціально збільшили в структурі посівних площ “МРІЇ” частку ранніх зернових – ярих ячменю і ріпаку: до 14,2 і 7,5 тис. га відповідно, – коментує операційний директор “МРІЯ Агрохолдинг” Андрій Григоров. – Нам також вдалося оперативно законтрактувати додаткову ґрунтообробну техніку і сівалки, тому розраховуємо завершити посів ярих без відставання від плану».

Стратегічними ярими культурами в цьому році для «МРІЇ» залишаються соняшник, під який відведено 33,5 тис. га, кукурудза (14,8 тис. га), соя (24,7 тис. га) і цукровий буряк, площі під яким збільшено вдвічі у порівнянні з минулим роком – до 7,2 тис. га. Традиційно в структурі посівних площ Агрохолдингу також присутні горох (356 га) і картопля (660 га). Під час посівної-2018 частину площ «МРІЯ» засіє насінням власного виробництва, зокрема – сої.

Готуючись до весняних польових робіт, в березні «МРІЯ» поповнила свій технічний парк 22-ма одиницями нової техніки загальною вартістю 2,8 млн дол. Агрохолдинг закупив 6 причіпних обприскувачів і 16 тракторів різної потужності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews