Мер Чернівців відреагував на образливі висловлювання керівника фірми-перевізника про пасажирів маршруток

19.04.2018 12:15   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Буковинський Новинар

Міський голова Чернівців засудив висловлювання керівника транспортного підприємства Степана Косташа, який у коментарях у соцмережі образливо висловився у бік пасажирів.

Про це Олексій Каспрук заявив сьогодні у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua.

Зокрема, говорячи про ситуацію з маршрутками і страйком перевізників у Чернівцях, посадовець нагадав і про проблемних приватних перевізників.

Читайте також

П'ять гривень за проїзд хочуть буковинські перевізники
Як перевізники у Чернівцях ставляться до монетизації пільг на проїзд?

"Сьогоднішній жахливий випадок, коли один з керівників, а вже говорять, що колишній керівник транспортного підприємства, яке здійснює перевезення, ганебно себе повів зі своїми висловлюваннями на адресу своїх клієнтів-чернівчан. На жаль, це є. І якщо так говорить колишній керівник, то можемо собі уявити, що можуть говорити прості працівники. Але це люди, чернівчани, які так само працюють", - сказав Каспрук.

Раніше повідомлялося, що керівник ТОВ "Тарас-2001" Степан Косташ образливо висловився щодо пасажирів у соцмережі. Так, у коментарі до одного з постів у Facebook, який стосувався маршруток, які простоюють на Гравітоні, Косташ написав: "Машини виїхали з ремонту і чекають свого графіка, щоб возити ваші вонючі задниці".

За словами керівника "Асоціації перевізників Чернівців" Миколи Альботи, підприємство "Тарас-2001" з жовтня минулого року не працює на ринку автобусних перевезень у Чернівцях.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua