Буковина на ремонт доріг отримає мільярд гривень

19.04.2018 22:15   Джерело: CvNews
Опубліковано : Буковинський Новинар

Чернівецька область цьогоріч на ремонт доріг отримає мільярд гривень. Таку суму на дороги область отримає вперше.

“Для порівняння, минулого року буковинські дороги освоїли на ремонти 525 тис. грн.. Це реальні кошти. 900 тис. грн ми вже маємо.

Найбільшу суму коштів виділять на ремонт дороги Житомир-Чернівці. Розпорядженням уряду виділено 400 млн грн на поточний середній ремонт шести ділянок цієї дороги. За ці кошти відремонтують 32 км.

З цієї суми 107 млн грн отримали на ремонт доріг області з державного бюджету. З них – 70 млн грн заплановано на капітальний ремонт дороги на КПП “Порубне”, 10 млн грн – співфінансування на капітальний ремонт дороги на КПП “Красноїльськ”, який мають добудувати цього року.

157 млн грн – це так звані “митні кошти” на дороги. Але цього року “митні гроші” будуть йти лише на ремонт доріг державного значення”,

– заступник начальника Служби автомобільних доріг в області Юрій Бучка.

Ремонтувати буковинські дороги розпочали 4 квітня. Тоді ж запустили асфальтобетонний завод облавтодору у селі Іспас (Вижницького р-ну), а з 11 квітня почали працювати такі заводи у Новоселиці та Сокирянах. З другої половини квітня, на початку травня розпочнуться роботи на десятках дорожніх об’єктів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews