На Буковині накрили наркопритони і нарколабораторію (Відео)

20.04.2018 09:15   Джерело: 1NEWS
Опубліковано : Буковинський Новинар

Упродовж трьох місяців поточного року працівники Управління протидії наркозлочинності поліції в Чернівецькій області викрили та затримали дві організовані злочинні групи наркоторговців. До однієї з них входили п’ятеро раніше судимих буковинців, до іншої – дев’ятеро чернівчан. Матеріали кримінальних проваджень по обох злочинних групах з обвинувальними актами вже направлено до суду. На майно наркозлочинців накладено арешт на суму 560 тисяч гривень.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Крім цього, за вказаний період на Буковині поліцейські викрили та задокументували діяльність 4 наркопритонів. Під час досудового розслідування цих фактів шістьом злочинцям вручено повідомлення про підозри.

Також працівники обласного Управління протидії наркозлочинності викрили у Чернівцях організатора підпільної нарколабораторії з виготовлення психотропної речовини – амфетаміну. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження та на даний час проводиться досудове розслідування.

Загалом, від початку цього року поліція вилучила на Буковині близько 3-х кілограмів наркотичних засобів і психотропних речовин, 11 кілограмів прекурсорів, а також більше тисячі таблеток «Subutex». Загальна вартість вилученого складає понад 1,5 мільйона гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 1NEWS