Чи безпечно чернівчанам кататися на атракціонах Центрального парку?

20.04.2018 15:15   Джерело: Буковина
Опубліковано : Буковинський Новинар

Владислав часто  відвідує парк імені Шевченка. Хлопчик каже, полюбляє кататися на різних атракціонах.

ВЛАДИСЛАВ, ШКОЛЯР: «На кораблі і гірках усіх. Коли я катаюся ,мені трохи страшно, бо мені здається, що вони у аварійному стані. Тому що вони часто скриплять і здається , що в один момент вони можуть розвалитися».

 Чернівчанка Інна з сином у парку буває кілька разів на день, проте на атракціони дитину не пускає.

ІННА,ЧЕРНІВЧАНКА: «Ні, не катаю. Я боюся його катати на атракціонах. Бо дитячий ще цей паровозик більш менш, а далі всі атракціони ні до чого. Він у мене краще бігає так».

 Головний інженер парку імені Шевченка Олександр Самсонов  запевняє , що всі атракціони технічно справні і пройшли відповідну  перевірку.

ОЛЕКСАНДР САМСОНОВ, ГОЛОВНИЙ ІНЖЕНЕР ЦЕНТРАЛЬНОГО ПАРКУ КУЛЬТУРИ ТА ВІДПОЧИНКУ ІМЕНІ Т.Г. ШЕВЧЕНКА: «Перевірено було організацією «Кременчуцький  атракціон»  і уповноваженою організацією «Чернівецький експертно-технічний центр». На даний момент всі атракціони у задовільному стані і безпечні для експлуатації».

Та чому фахівці  «Чернівецького експертно-технічного  центру Держпраці »  не до кінця перевірили стан обладнання , яке відповідає за безпеку людей на атракціоні «Орбіта» нам одразу не захотіли пояснити.

ІГОР ЛЕХІЦЬКИЙ , КЕРІВНИК ЧЕРНІВЕЦЬКого ЕКСПЕРТНО-ТЕХНІЧНОГО  ЦЕНТРУ  ДЕРЖПРАЦІ” «І що, після цього вони не в належному стані, і  експлуатується це обладнання ?Я не знаю. Давайте документацію і головного інженера .Конкретну відповідь я дати поки не можу , поки не вивчу ситуацію. Якщо ми були навіть місяць тому, то це не означає ,що не було справне обладнання, але ми це з’ясуємо. Але якщо воно стало несправним вчора-то є особа яка відповідає. У даному випадку –головний інженер. Цю проблему буде вирішено моментально. Якщо це простий пристрій-кріплення , то він буде вирішений».

 У Чернівецькому експертно-технічному центрі держпраці також   запевнили, що всі технічні несправності будуть виправлені через два дні.

Дана Дзюба

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковина