Підприємців Буковини запрошують до участі у Міжнародному бізнес-форумі

20.04.2018 22:18   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Кременчуцька міська рада Полтавської області запрошує представників малого та середнього бізнесу міста Чернівців взяти участь у Міжнародному бізнес-форумі «Міжнародне співробітництво: створюємо майбутнє разом».

Захід проходитиме 10-11 травня 2018 року в м. Кременчук, за адресою: площа Перемоги, 2, Велика сесійна зала, другий поверх. Метою Форуму є формування спільного бізнес-простору, як найважливішого інструменту зміцнення ділових зв’язків між країнами.

Організаторами Міжнародного бізнес-форуму «Міжнародне співробітництво: створюємо майбутнє разом» виступають: Кременчуцька міська рада Полтавської області; Комунальне підприємство Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест»; Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст»; Вільнюська торгова, промислова та реміснича палата; Польсько-українська господарча палата; Полтавська торгово-промислова палата; Черкаська торгово-промислова палата.

Міжнародний бізнес-форум проходитиме за підтримки:

– Посольства Канади в Україні;

– Посольства Литовської Республіки в Україні;

– Посольства Республіки Польща в Україні.

Основні питання Форуму:

– двостороннє економічне співробітництво (торгівля, розвиток і фінансування спільних проектів у сфері інновацій, технологій та науки);

– дієві механізми залучення інвестицій, індустріальні парки та спеціальні економічні зони;

– міжнародний комерційний арбітраж в Україні та пов’язані судові процедури;

– екологія та енергоефективні технології. У роботі Форуму візьмуть участь представники державних та місцевих органів влади, ділових кіл і експертної спільноти країн-учасниць форуму.

Участь у Міжнародному бізнес-форумі безкоштовна.

Ознайомитися з програмою Форуму та зареєструватися для участі в ньому можна за посиланням:

https://goo.gl/pCLcj6.

Контактна особа – Андрій Мельник, директор комунального підприємства Кременчуцький центр міжнародних зв’язків та економічного розвитку міста «Кременчук Інвест»: тел.(0536) 75-85-86; 75-85-85; 0509481053;

e-mail: kremen.invest@gmail.com.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews