Утримання будинків та прибудинкових територій для чернівчан відбуватиметься за новими тарифами

21.04.2018 07:13   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Громадські слухання щодо зміни тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій відбудуться 7 травня 2018 року о 18 годині в приміщенні департаменту житлово-комунального господарства міської ради (вул. Героїв Майдану, 176).

Ініціатор громадських слухань – Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Уповноважений виконавчий орган з підготовки громадських слухань – департамент житлово-комунального господарства.

Для участі у громадських слуханнях запрошуються мешканці міста, депутати Чернівецької міської ради VII скликання, посадові особи виконавчих органів міської ради, представники Чернівецького обласного відділення Антимонопольного комітету України, представники громадських організацій, суб’єкти господарювання, які надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

Рекомендовано Громадській раді при виконавчому комітеті міської ради провести засідання з обговорення питання щодо зміни тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та при будинкових територій.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews