З нагоди 32-ї річниці Чорнобильської трагедії на Буковині проведуть низку заходів

21.04.2018 12:15   Джерело: Погляд
Опубліковано : Буковинський Новинар

З нагоди відзначення 32-ї річниці Чорнобильської трагедії в Чернівецькій області заплановано проведення низки заходів.

Так, зокрема, 19 квітня у приміщенні Департаменту соціального захисту населення ОДА (вул. Головна, 245) о 15.30 відбудеться круглий стіл з обговорення актуальних питань щодо соціального забезпечення учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи.

25 квітня у малій залі засідань облдержадміністрації (каб. 301) о 10.00 передбачається зустріч голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександра Фищука з активом громадських організацій чорнобильців Буковини. Цього ж дня о 12.00 на Центральному кладовищі Чернівців відбудеться мітинг-реквієм, присвячений 32-й річниці Чорнобильської трагедії.

До кінця квітня 2018 року у загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладах області пройдуть тематичні виховні години, лекції, круглі столи. В музеях та бібліотеках області відбудуться виставки документів, світлин та матеріалів, тематичних експозицій, екскурсій, присвячених річниці Чорнобильської трагедії. Про це йдеться на сайті Чернівецької ОДА.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Погляд