Грандіозний концерт пам’яті Володимира Івасюка готують для буковинців

21.04.2018 22:41   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

15 травня у Літньому театрі о 19:00 відбудеться великий концерт пам’яті Володимира Івасюка – легендарного композитора і виконавця, поета, одного з фундаторів української національної масової музики.

Це ексклюзивний проект фестивалю «Червона рута», який покликаний відкрити нову сторінку в сучасній українській музичній індустрії. Співатимуть  переможці фестивалю «Червона рута», яким акомпонуватиме симфонічний оркестр (диригент Володимир Шейко), хор Українського радіо та джаз-бенд.

Якісний звук забезпечить українсько-британське спільне підприємство «Комора». Найвибагливіші слухачі ознайомляться з оригінальним і масштабним звучанням пісень видатного композитора. Пісні Володимира Івасюка отримали нове модерне симфонічне життя завдяки новаторській обробці музиканта Романа Мельника. Важливо, що вперше композиції прозвучать саме у столиці Буковини, де формувався неповторний стиль Володимира Івасюка під впливом глибинних традицій автентичного фольклору українських Карпат.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews