Буковинець жахливо катував сусіда (Фото)

22.04.2018 08:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У Чернівецькій області 36-річний чоловік, утримуючи свого сусіда, катував його та вимагав зізнання у вчиненні злочину.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Поліцейські з’ясували, що того дня потерпілий розпивав спиртні напої зі своїм сусідом. В подальшому між ними виникла суперечка, оскільки той запідозрив товариша по чарці у вчиненні злочину. Після чого, порушник наніс товаришу декілька ударів сковорідкою.

Після цього агресивний чоловік взяв зі столу ложку, розігрів її на газовій плитці та почав прикладати до тіла сусіда розпечену ложку.

На тілі постраждалого через це утворилися численні садини та опіки другого ступеня.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 127 (Катування) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику вже оголошено підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. За скоєне порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що у Коростишеві Житомирської області підполковник міліції і колишній заступник голови райвідділу Олександр Мордалевич зі своїм сином і кумом 5 годин катував двоюрідного брата, вимагаючи, щоб він відмовився від спадщини.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

null
Фото відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews