Буковинці просять владу відремонтувати кіномистецький комплекс імені Івана Миколайчука

22.04.2018 21:13   Джерело: bukpravda.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Чернівецька міськрада проситиме Уряд допомогти відбудувати кіномистецький комплекс імені Івана Миколайчука. Міський голова Чернівців Олексій Каспрук зазначив, що для завершення ремонту необхідні ще 15 млн грн. 

«Повертаємо до життя кіно мистецький центр ім. Івана Миколайчука. Вимальовується його нове обличчя – сучасне, комфортне. Такий інноваційний громадський простір буде затребуваним чернівчанами, стане улюбленим місцем дозвілля, розвитку , цікавих дискусій, презентацій. У цьому році на завершення робіт в бюджеті передбачено 5 мільйонів гривень, ще 700 тисяч пропонуємо спрямувати за рахунок залишку коштів. Однак для завершення проекту потрібно ще 15 мільйонів гривень. На жаль, у міському бюджеті, наразі таких коштів немає. Чернівчани на громадських слуханнях проголосували за те, що об’єкт є пріоритетним і потрібно шукати кошти для його добудови. Будемо вишукувати резерви та просити допомоги Уряду, який вже два роки допомагає Чернівцям відбудувати культурний центр імені славетного українця Івана Миколайчука», - повідомив посадовець.

За матеріалами http://bukpravda.cv.ua 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: bukpravda.cv.ua