Міжнародний аеропорт «Чернівці» підтвердив придатність аеродрому до експлуатації повітряних суден

23.04.2018 07:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Міжнародний аеропорт «Чернівці» повідомив про підтвердження Державною авіаційною службою України придатності аеродрому до експлуатації повітряних суден.

За повідомленням прес-служби підприємства, відповідний сертифікат терміном на 3 роки підписали 30 березня 2018 року.

«Зауважень, які б перешкоджали видачі даного сертифікату, відповідним комплексним аудитом ДАС не виявлено. Зауваження та рекомендації, які були надані в процесі аудиту та при розгляді доказової документації, ретельно опрацьовані, по більшості з них вже проведені відповідні заходи, по решті заплановано  рішення у затвердженому і погодженому ДАС плані. Читайте також: Аеропорт "Чернівці" домовляється про співпрацю з румунським лоукостером Blue Air Наразі вже розпочато підготовку до наступної сертифікації, яка через три роки буде проводитись виключно за міжнародними правилами та стандартами, що передбачають докорінну зміну доказової нормативної бази, набагато жорсткіші вимоги як до стану інфраструктури так і до впровадження новітніх технологій аеропортової діяльності», – йдеться в повідомленні прес-служби підприємства. 

За матеріалами http://acc.cv.ua

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews