Мер Чернівців розповів, як він реагує на «зраду» про нього, яку поширюють у соцмережі

23.04.2018 10:15   Джерело: Буковинська правда
Опубліковано : Буковинський Новинар

Мер Чернівців розповів, як він реагує на «зраду» про нього, яку поширюють у Facebook. 

Про це повідомляє Буковинська правда з посиланням на Олексія Каспрука, який повідомив у передачі "Пряма відповідь" на телеканалі "Чернівці".

Міський голова Чернівців вважає, що соцмережі відіграють значну роль у життєдіяльності міста та розповів про ставлення до "сміття", яке поширюють у Facebook. 

Читайте також

Депутати вважають, що чернівчани - це люди «другого» сорту, - Каспрук
Ідею травмпункту на вулиці Героїв Майдану «зарізали» чернівецькі депутати

"Соціальні мережі відіграють значну роль, і будуть далі відігравати ще більшу. Це йде розвиток, і від цього нікуди не дінешся. На жаль, там дуже багато сміття. Тому що ЗМІ, телебачення, газети - вони мають перевіряти (інформацію), вони діють в законодавчому полі, до них можна звернутися за спростуванням, подати в суд на них за недостовірну інформацію. У Facebook можна "наляпати" що завгодно, і це приймається за чисту монету, якщо люди не аналізують і не перевіряють", - сказав Каспрук. 

Він навів приклад поширення недостовірної інформації, коли депутат облради видав фейк про ремонт доріг цеглою у Чернівцях, використавши світлини з російського сайту. 

"Приклад - це депутат обласної ради від Опозиційного блоку Болтунов, який взяв фотографію з якоїсь російської глубинки, "затер" російський номер на вантажівці, і показав, що комунальники цеглою вистеляють ями: "Олексій Каспрук, припиніть знущатися над чернівчанами!". 300 поширень! Тобто, багато людей сприйняли це за чисту монету - що це дійсно у Чернівцях можливо, і це десь у Чернівцях відбувається", - сказав міський голова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Буковинська правда