Суд Чернівців призначив 6 років позбавлення волі водію, який на смерть збив студентку

24.04.2018 21:13   Джерело: promin.cv.ua
Опубліковано : Наталія Чернівецька
Суд Чернівців призначив покарання водієві, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, позбавив життя студентку.
 
Шевченківський районний суд Чернівців погодився з доводами прокурора-процесуального керівника прокуратури Чернівецької області та визнав винним 39-річного жителя с. Чагор Глибоцького району у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) та ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України.
 
Під час судового розгляду встановлено, що 4 листопада 2017 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, будучи позбавлений права на керування транспортними засобами, керуючи мікроавтобусом марки «Mercedes-Benz Vito», скоїв наїзд на 19-річну дівчину, що переходила проїжджу частину дороги в межах пішохідного переходу по проспекту Незалежності.
 
Від отриманих травм дівчина померла на місці автопригоди, а зловмисник втік з місця скоєння злочину та переховувався від слідства до 7 листопада.
 
За скоєне суд призначив йому покарання у вигляді 6 років 6 місяців позбавлення волі.
 
За матеріалами http://promin.cv.ua 
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: promin.cv.ua