Київ очистили від небезпечних злочинців (Фото)

07.05.2018 12:06   Джерело: Знай
Опубліковано : Буковинський Новинар

Співробітники поліції в Києві затримали чоловіків, які біля однієї зі станцій метро напали на жінку. Про це написала прес-служба поліції в Facebook.

"Близько 17 години спецлінією 102 надійшло повідомлення від громадянки про розбійний напад поблизу однієї зі станції метро. Інспекторам, які прибули за вказаною адресою, заявниця повідомила, що під час спілкування з незнайомцем, той, бризнувши їй в обличчя газовим балончиком, заволодів мобільним телефоном і втік", - йдеться в повідомленні.

Встановити ймовірне місцезнаходження зловмисників вдалося за записами камер відеоспостереження. На відео було зафіксовано, що нападник після злочину побіг у сторону парку, де його чекав спільник на мопеді.

   

Вже через кілька хвилин правоохоронці побачили по вулиці Саратовська зловмисників. Постраждала й очевидці підтвердили, що саме ці чоловіки причетні до нападу.

 

Пізніше з'ясувалося, що затримані вже знаходяться в розшуку за скоєння схожих злочинів. Також повідомляється, що потерпіла госпіталізована.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Знай