Поліцейські впіймали кишенькового злодія, від якого потерпали чернівчани

16.05.2018 22:43   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

15 травня до Чернівецького відділу поліції звернулася 41-річна чернівчанка. Жінка повідомила, що невідома особа під час проїзду у тролейбусі викрала з її сумочки гаманець із грошима.

Поліцейські відразу розпочали пошуки крадія. В ході проведення розшукових заходів оперативники Управління карного розшуку на одній із вулиць міста швидко спіймали зловмисника.
 
Ним виявився 41-річний житель Чернівців. Крадій неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Викрадений гаманець з грошима поліцейські вилучили у зловмисника та повернули його власниці
 
Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
 
Вирішується питання про оголошення крадію підозри у вчиненні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Тривають слідчі дії.
 
За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews