На Буковині оголошено конкурс на кращу тематичну екскурсію «Подорож машиною часу для дітей та юнацтва»

23.05.2018 07:11   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

З метою стимулювання позитивних зрушень у підвищенні якості надання екскурсійних послуг, сприяння підприємницьким, громадським ініціативам у популяризації туристичного потенціалу та поширенні інформації про Чернівці оголошено новий конкурс.

Виконавчим комітетом Чернівецької міської ради 27.03.2018 року прийнято рішення №161/7 про проведення конкурсу на кращу тематичну екскурсію, затверджено Положення про порядок його проведення та склад конкурсної комісії.

Конкурсну комісію очолив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимир Середюк. До її складу увійшли фахівці у сфері туристичної діяльності, працівники міської ради. Конкурс є відкритим і проводиться у чотири тури в період з травня по вересень 2018 року без обмеження кількості учасників. Учасниками конкурсу можуть бути екскурсоводи, представники туристичних, громадських організацій міста, краєзнавці, студентська молодь та активісти міста. Участь у Конкурсі може бути як індивідуальною, так і колективною.

Для участі у конкурсі необхідно особисто подати у відділ туризму міської ради:

– заяву на участь у конкурсі встановленого зразка; – копію документа, що посвідчує особу;

– копію картки фізичної особи – платника податків (РНОКПП).   

Конкурсну документацію в друкованому та електронному вигляді:

– технологічна карта екскурсії;

– контрольний текст екскурсії;

– індивідуальний текст екскурсії;

– схема (карта) маршруту екскурсії тривалістю до трьох годин;

– «Портфеля екскурсовода»; – картки (паспорти) об’єктів, включених до маршруту;

– список літератури відповідно до теми; – матеріали екскурсії.

Додаткову інформацію про конкурс, перелік необхідних документів та бланки заяв на участь у конкурсі можна отримати у відділі туризму міської ради (вул. Головна,55, за тел. 90-53-30).

Останній день подання заяв на участь у Конкурсі – 01 серпня 2018 року включно.

Конкурсна комісія не розглядає пропозиції, які не відповідають вимогам Положення і умовам Конкурсу та подані після закінчення встановленого терміну прийому заяв.

Для розміщення на офіційному веб-порталі міської ради (http://www.chernivtsy.eu/) бланк заяви на участь у конкурсі додається.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews