«Хочуть знімати – нехай пробують»: Міський голова Чернівців про дострокове припинення його повноважень

23.05.2018 11:20   Джерело: molbuk.ua
Опубліковано : Буковинський Новинар

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук вважає, що він заважає деяким депутатам "приватизовувати землю та хапати приміщення", тому депутати хочуть достроково припинити його повноваження. 

Пише molbuk.ua.

Читайте також

Буковина розвиватиметься згідно програми
Кому загрожує дострокове припинення повноважень у чернівецькій владі?

"Хочуть знімати – нехай пробуюють. Я їм заважаю приватизовувати землю, хапати приміщення. Я вимагаю повернення боргів до міського  бюджету. Вони до цього не звикли, не звикли так працювати. Їм ніхто немає заважати, я ж заважаю, тому я некомфортний.  Нехай пробують – іншого варіанту немає. Їм дуже комфортно було у 2013 році. Федорука відправили у відставку і три роки пиляли місто", - каже Олексій Каспрук.

На сайті міської ради секретар міської ради Василь Продан зареєстрував проект рішення “Про дострокове припинення повноважень Чернівецького міського голови О.П. Каспрука”, яке має розглядатися на сесії міської ради на 31 травня. 

У випадку ухвалення рішення про дострокове припинення повноважень міського голови Олексія Каспрука Чернівці щонайменше на півроку залишаться без мера, заявив секретар міської ради Василь Продан.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: molbuk.ua