Член виконкому звинуватив міського голову Чернівців у брехні

23.05.2018 19:15   Джерело: Чернівецький промінь
Опубліковано : Буковинський Новинар

Сергій Босовик заявив, що вчора не голосував за підвищення тарифу на проїзд у маршрутках до 5 гривень.

Член виконавчого комітету Чернівецької міської ради Сергій Босовик спростував поширену мером Олексієм Каспруком інформацію. 

Міський голова на своїй сторінці у Facebook написав, що мовляв вчора за підвищення тарифу на проїзд у маршрутках проголосували двоє членів виконкому, зокрема і Сергій Босовик.

Насправді, як повідомив на своїй сторінці у Facebook член виконкому, мови про підвищення навіть не було. Ще у березні Олексій Каспрук особисто дав доручення Департаменту ЖКГ підготувати проект рішення про підняття вартості проїзду до 5 гривень, а у квітні за нього голосував, проте тоді не вистачило голосів.

«Олексій Каспрук в чергове написав неправду та зманіпулював фактами! Викладаю хронологію подій: 27.03.18 саме Олексій Павлович дає доручення директору ДЖКХ підготувати проект рішення на виконком про підвищення тарифу маршруткам до 5 гривень. А вже 17.04.18 року Олексій Павлович проголосував ЗА тариф 5 гривень, а саме я – утримався. І тільки завдяки моєму не голосуванню тариф не було підвищенно!

Вчора 22.05.18 голосування про підвищення тарифу взагалі не було. Я мав внести свою принципову пропозицію про соціальний захист малозабезпеченого населення міста, та належну якість надання послуг перевізниками. А вже потім проект рішення ставиться на голосування в цілому, і це вже кінцевий результат.

Олексій Павлович, не займайтеся дешевим популізмом і політиканством, треба працювати на громаду міста, займатися господаркою, робити дороги, фасади, а нe шукати ворогів там дe іх нeма і нe протиставляти члeнів виконкому громаді», – пише Сергій Босовик.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь