З вулиці Університетської у Чернівцях прибрали частину смітників

23.05.2018 22:42   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Останнім часом чернівчанами активно обговорювалося питання перенесення 10 сміттєвих контейнерів з вулиці Університетської.

Розпорядженням міського голови було створено робочу групу з вирішення даного питання, яка провела декілька засідань. Було вирішено перенести частину контейнерів в двір за адресою Університетська, 20, але орендарі, які там працюють цьому перешкоджали.

Як повідомив в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства Олександр Бурак, комунальники контейнери прибрали та розташували за різними адресами.

3алишились 3 контейнери, які мають стояти у дворику на вулиці Університетській, 20, але через зачинені ворота, можливості їх туди перенести – немає.

Решту 6 контейнерів розташували за адресами: вулиця М. Заньковецької – 2 контейнери, вулиця Поштова – 1 контейнер, вулиця М. Лисенка – 2 контейнери та вулиця М. Драгоманова – 1 контейнер.

Нагадаємо, раніше батьківська, педагогічна й учнівська спільнота Чернівецького ліцею №1 вийшла на мітинг із вимогою перенести контейнери зі сміттям, розташовані перед вікнами навчального закладу, в інше місце. Тоді чиновники пообіцяли, що проблема буде вирішена у найкоротші терміни. 

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews