Чернівчанам презентують проект капітального ремонту проспекту Незалежності

25.05.2018 07:21   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Проект капітального ремонту проспекту Незалежності презентуватимуть чернівецькій громаді 25 травня.

Проект виконала проектна організація «УРБАН ПРОГРЕС», яка має досвід таких робіт у різних містах України. Проект чернівчанам презентуватиме головний інженер проекту, керівник підприємства Андрій Коман. У презентації візьмуть участь міський голова Олексій Каспрук, представники патрульної поліції, місцевих проектних організацій.

Перед проектантами стояло завдання передбачити реконструкцію існуючого дорожнього асфальтобетонного покриття та зовнішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих та енерговідновлювальних технологій, додаткове освітлення пішохідних переходів, можливість встановлення зарядних пристроїв на зупинках громадського транспорту та в місцях паркування автотранспорту, організацію дорожнього руху з особливою увагою до безпеки руху, як пішоходів, так і транспорту.

Ставилося також завдання передбачити виділення окремої полоси для руху громадського транспорту, реконструкцію зупинок громадського транспорту та пішохідних переходів з дотриманням стандартів у сфері безпеки та доступності маломобільних груп населення, влаштування велосипедних доріжок, місць для парковки велосипедів та тимчасових стоянок транспортних засобів для звільнення проїзної частини від хаотичного паркування. Технічне завдання складалося з урахування побажань чернівчан, висловлених в електронних петиціях та зверненнях.

На презентацію проекту, яка відбудеться 25 травня о 11.00 в Ратуші (каб. 202) запрошуються представники ЗМІ, а також чернівчани, яких цікавить питання ремонту проспекту Незалежності.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews