Міський голова Чернівців нагородив талановиту молодь (Фото)

25.05.2018 08:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

У навчально-виховному комплексі «Соломон» 24 травня міський голова Олексій Каспрук нагородив переможців в інтелектуальних змаганнях на різних етапах.

Кожен із них отримав за свій успіх грошову винагороду. Загалом відзначено 299 учнів міста за 512 перемог.

Це абсолютні переможці ІІ етапу (1-й рейтинг), ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт, ІV етапу Всеукраїнських, Міжнародних конкурсів та турнірів. Чернівецькі школярі здобули призові місця на Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (5-11 класи), Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика (3-11 класи), Міжнародниому конкурсі з українознавства (8-11 класи), Міжнародному конкурсі «Уроки війн та Голокосту – уроки толерантності», Міжнародній конференції молодих вчених (фізика, математика, екологія).

Також вони перемагали на Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!» (номінації «Література», «Історія та державотворення») і Всеукраїнських турнірах юних математиків, фізиків, хіміків, біологів, правознавців, географів, економістів, істориків, журналістів, інформатиків, винахідників та раціоналізаторів, філософів та релігієзнавців. Розмір одноразової грошової винагороди для переможців Міжнародних предметних олімпіад становить від 5 до 7 тисяч гривень, переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт – від 750 до 2000 гривень, для переможців Міжнародних та Всеукраїнських інтелектуальних конкурсів і турнірів – від 800 до 1000 гривень.

Переможці Всеукраїнських інтелектуальних конкурсів, що проводяться за наказами Міністерства освіти та науки України на впровадження інноваційних напрямків освіти та на відзначення ювілейних та пам’ятних дат, отримають від 600 до 800 гривень, переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт – від 350 до 700 гривень, за І абсолютне місце у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із базових дисциплін, конкурсів та турнірів з предметів, що виносяться на ЗНО, – 500 гривень.

Виплата одноразової грошової винагороди здійснюється за рахунок коштів міського бюджету.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews