Близько двохсот дітей взяли участь у промо-акції «Я і моє дозвілля» (Фото)

25.05.2018 22:17   Джерело: CvNews
Опубліковано : Наталія Чернівецька

Другу за ліком промо-акцію «Я і моє дозвілля» провела в спорткомплексі «Олімпія» служба у справах дітей міської ради спільно з управлінням фізичної культури та спорту, управлінням освіти, відділом сім’ї та молоді міської ради, ГУНП та патрульними, БФ «Нова сім’я».

Участь у заході взяли участь близько 200 дітей. Серед них діти, які перебувають в складних життєвих обставинах, діти учасників АТО, діти, які перебувають в конфлікті з законом, та всі інші зацікавлені. Основною метою заходу є залучення неповнолітніх до занять в спортивних, творчих та наукових гуртках.

Насамперед робиться акцент на діток з соціально незахищених верств населення, оскільки в них не завжди є фінансова можливість займатись улюбленим хобі. Під час акції діти дізналися, де вони можуть займатись безкоштовно і втілювати в реальність свої мрії. Діти переглянули виступи дитячо-юнацької спортивної школи №1 та №4, вихованців секцій футболу, карате, баскетболу, стрільби з лука та художньої гімнастики.

Показовий виступ з панкратіону продемонстрували вихованці тренерів благодійного фонду «Нова сім’я». Зразкові аматорські дитячі колективи циркової студії «Капітошка» та середньої групи зразкового ансамблю танцю «Весна» Центрального палацу культури показали хореографічні композиції та цирковий етюд.

Свої досягнення продемонстрував Клуб юних техніків «Кварц», який провів майстер-класи з ракетобудування та конструювання літаків. Обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді провів майстер-клас з автотрасового моделювання та перегони міні-моделей автівок.

З принципами своєї роботи присутніх ознайомили працівники управління «КОРД», вибухо-технічного підрозділу та кінологічного центру Головного управління національної поліції, підрозділу тактико-оперативного реагування ТОР управління патрульної поліції в Чернівецькій області. Також діти мали можливість спробувати себе в ролі патрульного поліцейського.

Захід відкрили заступник міського голови Олександр Паскар та начальник патрульної поліції в Чернівецькій області Артур Шкроб. Також на заході були присутні начальник сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області Микола Басараб, начальник служби у справах дітей міської ради Інна Никитенко та виконавчий директор БФ «Нова сім’я» Альона Бежан.

За матеріалами прес-служби Чернівецької міської ради.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу cvnews.cv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews